Stappen voor een nieuwe badkamer

Tips & adviezen!

Een nieuwe badkamer is een lastig traject. Je moet veel keuzes maken op technisch vlak en alles moet in een beperkte ruimte passen. Ook moet jouw persoonlijke smaak natuurlijk perfect tot uiting komen. Hieronder help ik je op weg!

Stap 1: Inspiratie opdoen

Probeer de volgende vragen te beantwoorden: Welke stijl, kleuren en materialen vind ik mooi? Wat moet er zeker in het ontwerp terugkomen?
Doe inspiratie op via bijvoorbeeld Pinterest!

Stap 2: Jouw wensenlijst

Maak een wensenlijst. Heb je bijvoorbeeld liever een bad, een douche of allebei? Zo krijg je een goed beeld van je eigen wensen en kunnen we een ontwerp op maat maken.

Stap 3: Ruimte opmeten

Noteer de lengte- en breedtematen van jouw huidige badkamer. Houd rekening met deuren, ramen en eventueel het leidingwerk. Verzamel, indien aanwezig, ook een bouwtekening van je huidige badkamer, zodat we een goed beeld kunnen vormen van de situatie!

Stap 4: Budget bepalen

Bepaal wat je maximaal aan de badkamer wilt uitgeven. Daar kunnen we dan rekening mee houden bij het ontwerp en de selectie van merken, producten en materialen.

Stap 5: Ontwerpen maar!

Heb je een goed beeld van jouw wensen, de maten van je badkamer en het budget? Dan kunnen we beginnen! Neem hieronder contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Bron: Aangenaam-badkamers.nl

Heb je hulp nodig bij het inrichten van je badkamer? Ik help graag met een plattegrond of meubelvoorstellen. Neem gerust contact met mij op via info@doorrosalie.nl.

Benieuwd naar de badkamerkleurentrends voor 2021?
Lees dan deze blog!

Share Post :

Meer blogs

Meld je hier aan voor meer interieurinspiratie en ontvang de nieuwsbrief!